Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det kan även fortgå på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Ingen mer dålig lukt alltså.

odörspray

På allt-fraktfritt.har 2 sprayer i sortimentet. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt måste kastas tillslut. Skor har också en bortre gräns. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Spraya direkt i skon. Spray ett lager. Det behövs inte mer. Låt stå och verka en liten stund. Sedan är lukten som bortblåst.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Prova att byta strumpor. Byt en gång om dagen. äcklig lukt dödare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.