Den som inte röker tycker sällan att det är trevligt med röklukt. Man skulle kunna säga att röklukt luktar lite som fotsvett. Ingen kan väl ha missat att röklukt är farligt. Men om du köper Luktstopparen spray så kan du faktiskt ta bort röklukt.

Nu finns luktstopparen i allt-fraktfritt.ses sortiment.se

Hur brukar du ta bort röklukt?

Vissa dagar känner man sig lite lat, då händer det att man kanske röker en cigg i vardagsrummet. Om du har fest är det kanske mer vanligt. Innan du börjar kan det vara bra att veta var du vill ta bort röklukt.

Du måste först börja med att ta reda på hur ofta det röks. Lukten kan vara svår att bli av med. Om det rökts lite kan du fortfarande använda Luktstopparen spray.

Du kan även använda sprayen på jobbet eller varhelst du är i behov av frisk luft. Den kan till och med användas problemfritt i bilen.

Behandla på en gång och undvik att bli sur

Om du känner att du inte klarar av lukterna då kan du köpa en luktborttagare. Med Luktstopparen spray så är det inte bara enkelt att ta bort röklukt. Ingen lukt är för tuff.

Om det luktar rök kan du enkelt kväva den genom att använda lite spray. Det återställer luften till det normala.

ta

Var kan man använda den?

Sprayen kan användas på de flesta material, testa på ett litet område först. Luktstopparen spray är populär att använda som deodorant då den i princip bara innehåller vatten och salt. Men vi rekommenderar ändå att du fortsätter med de produkter du har.

Produkten är självklart helt säker att använda. deo mot kraftiga svettningar Den innehåller inga farliga ämnen. Barn och andra familjemedlemmar som vovven kan gott vara i rummet då du behandlar.

Sprayen kan även användas i källaren. Använd fantasin och spraya där det behövs.