Ibland har du inte tid att vänta på tryckeriet. Då är det bättre att köpa en etikettmaskin och gör egna etiketter på rulle. Det går att trycka en mängd olika etiketter.

Även om det är en enkel metod är det inte amatörmässigt

etikettmaskin

Många blir förvånade över hur enkelt det är. Gör dina egna streckkodER. Det är lekande lätt. Det är något som alla kan lära sig.

Etiketter på rulle har aldrig varit så här roligt

Med etiketter på rulle är du halvvägs där. Det finns billiga alternativ också. Du kan använda dem var du vill.

Att fästa produkterna kan ta lite tid. Det kan göras manuellt eller med maskin. Självhäftande etiketter på rulle är dock inte svåra att hantera. Men det är viktigt att man fäster på rätt sätt så att streckkod och annan information fortsatt syns på ett tydligt sätt.

Så får du rätt etiketter

När man ska etikettera flaskor så gäller det ju att etiketten inte snabbt åker av då det tas i flaskan. Endast rätt etiketter på rulle fungerar. De måste fästa väl och så får färgen inte rinna av när fuktiga händer tar i flaskan eller då den står i kylskåpet.

Formen är inte heller oviktigt. Andra föremål kanske har en plattare yta? Den måste vara rak. Tänk på att läsbarheten kan ändras om du sätter etiketten på fel sätt.

Anlita ett tryckeri eller gör egna etiketter?

Det är en viktig fråga. En del företag kan lätt klara sina egna etiketter med en bra maskin och minimal grafisk kunskap. Visst går det att anlita en designer också.

Men det är ofta en fördel att göra tillverkningen av dessa själv. Hos allt-fraktfritt.se hittar du allt du behöver för att lyckas.Med en Epson7500G etikettfärgskrivare kan du göra egna etiketter enkelt och snabbt. etiketter pris Det är det få tryckerier som kan.

Med en Brother P-touch termoetikettskrivare kan du skriva ut enklare etiketter. Gratis programvara ingår.

Epson7500G skriver ut med fotokvalitet. Du kan trycka det mesta på etiketterna.

Du kan styra produktionen som du vill. Du ligger steget före inför nya regler.

Det går inte att ersätta tryckeriet helt. Om upplagorna är större kan du behöva hjälp.

Det kan ju också vara så att man inte har tid och plats för etiketterna. Då kan tryckeriets kostnader vara rimliga. Att göra det själv kan ändå vara bäst. Priset blir bra mycket lägre.