Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning vart år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas förstås in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, därpå efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som ska komma i rätt följd för att ge vinst. Man kan kombinera sin lottorad med att tippa på Jokern samt då ha möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på åtminstone 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett idé från Svenska Spel om har funnits sedan 2005 och har som mest get en individuell spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en helig tradition för somliga och en sällan förekommande spontan ingivelse för andra också finns det de som slår vad antagligen varannan vecka, eller en kupong per månad. Hur ofta man slår vad samt vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel lirar allt mer och ofta. Att satsa lotto är hur lätt som helst, nära nog lika lätt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ungefär 5 minuter samt skulle man bomma den går det att finna resultatet på både internet och text-TV.

Spelande på internet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare anser dock att hälft poängen med att satsa försvinner när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda siffror på en papperslapp betyder något för riten. Många spelar oxå absolut före slussarna stängs för inlämning och stannar kvar samt dricker en bägare fika hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att satsa lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett viktigt tips att från begynnelsen bestämma hur mycket pengar som får spenderas på spelande var vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man låna till höger och vänster och hela tiden berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt låga odds för att man ska bliva miljonär på lottospel, så det gäller att hålla sitt spelande på en frisk nivå och med jordnära attityd. Lottospel ska vara ett fröjd, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Vill Du veta mer Klicka Här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.