Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan satsa, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju nummer som ska komma i rätt ordning för att ge vinst. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern och då hava chans att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett idé från Svenska Spel om har funnits sedan 2005 samt har som mest get en individuell spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en helig tradition för vissa samt en sällan förekommande impulsiv impuls för andra också finns det de som spelar kanske varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hur ofta man slår vad samt vad man har för rutiner runt spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel lirar allt mer och ofta. Att spela lotto är hur lätt som helst, nästan lika enkelt som att raspa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man missa den går det att finna resultatet på både nätet och text-TV.

Spelande på nätet växer och allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar dock att hälft poängen med att spela försvinner när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många spelar också precis före slussarna stängs för inlämning samt stannar kvar samt dricker en kopp fika hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är glad för att spela lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett viktigt tips att från början avgöra hurdan mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i frekvens med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat dän alla sina pengar börjar man vigga till moderat samt vänster och hela tiden berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det oerhört flamma odds för att man skall bli miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en frisk nivå samt med jordnära attityd. Lottospel skall vara ett fröjd, inte ett sätt att blir burgen. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Mer Info HÄR

Lottoraden lördag kan man satsa på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen händer.