Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en axiom lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens ljus år 1980 och då var det dragning bara på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels största money maker med miljarder kronor i statlig avans varje år. Spelet är lätt och lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir en aning av ett event att var vecka få bänka sig framför Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen skänker en den där drömvinsten. Mer info: På denna sajten

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 samt har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera rejält, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt lätt att lära sig samt kanske är det på grund av detta som spelet lockar så många spelare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 samt har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 samt tar ungefär 5 minuter. Satsar man ett litet antal pengar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man därjämte möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medans andra blott kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset alternativt en hundring på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto och vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett roligt inslag i vardagen för många människor, men det kan också förvandlas till ett beroende som sakta men säkert tar opp mer och mer av ens tid, hushållning samt bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän hjälp att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till samt med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står allen samt övergiven när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nära nog hur liten mängd eller mycket pengar man vill och det är ett bra förslag att hålla spelkostnaderna nere. Många människor behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex bara selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, anskaffa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många anser att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har emellertid exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.