På ytan verkar bingo vara en dylik lätt match.
Alla vet de basal premisserna:
En person, beväpnad med en samling bollar eller nummer, ropar ut slumpmässig selekterade siffror tills en spelande kunder ropar ut att de innehar fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de tittar på samt känner till.

Emellertid, för den som skall vara Bingoutropare är det mycket mer invecklat.

Detta inlägg önskar att införa dig till vad som behövs, men också att assistera de mer erfarna att förbättra sina stilar samt samma tid förklara några utav de mindre logiska smeknamnen till spelarna. För mer information:
spela bingo

Förbereda scenen

Innan du kan starta studera om försäljning av biljetter och kalla siffror, är det värt med en kort introduktion.

Man måste fastställa hurdan många spel man kommer att spela, om man kommer att sälja biljetter innan var spel alternativt i ett häfte för hela den första sessionen, samt om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, eller blott för “huset”.

I den mer formella inställningen utav ett professionellt spel, kommer dessa don antagligen allaredan vara fastställda och du kommer antagligen att få utbildning på olika sätt att göra don.

Men om man ej har dessa don fixa för dig kommer i sanning, din allmän att diktera (högljutt) hur du skall sköta det.

Om du till exempel skulle ta vägen runt och sälja biljetter till en liten äldre grupp så är det i allmänhet fortare samt enklare, men i en ungdomsklubb vill man säkert att de ska köa soft och stilla och ta det lugnt.

Förslag för att ropa
Jäkta inte.
Om man inte är erfaren att vara alternativt tala före en ansamling folk, är tendensen enkelt att man talar för fort, stammar förvrängda nummer och snabbt utvecklar en torr gap.

Dryfta så explicit som man kan samt försöka vara en del melodisk i tonen.
Med någonting att dricka till hands hjälper oxå.

Se till att du ger bollarna en riktigt bra omskakning då och då, detta är mer för effekt än för egentlig randomisering.
Utav någon motiv kommer samtliga minsann att ana att du är en mycket just samt pålitlig utropare.

När du ropar fortskridande numrering, skaka lite på huvudet samt “tuta” nästan ohörbart.

De flesta lirare kommer att tro att om man ropar löpande numrering, så är det ditt fel för att du inte “blandat upp dem” tillräckligt samt kommer ibland att skrika något om detta till dej.

Taktiken med att vara en del förundrad själv föregriper spelarna samt lämnar dem att istället gnälla på otur eller dålig materiel.

Man kan avstyra de flesta problem genom att vara klar i början.
Exempelvis är det en offentligt accepterad regel att om någon ej ropar “Bingo” på det nummer som kompletterar en bana, så förlorar de sitt pris.

I en mer vardaglig miljö, är det angeläget att klargöra detta alldenstund vissa deltagare antagligen inte innehar spelat dessförinnan.

Människor kan bliva ganska otäcka samt anklaga dig för “inte ha förklara den biten innan “.

Ibland kan folk få feltryckta kort med sexton siffror på i stället för femton alternativt att de är utskrivna två gånger.

Hurdan man hanterar detta är opp till dej, men återigen om du förklarar detta i början att det är upp till spelaren att säkerställa att deras kort gäller samt ser riktiga ut, så kan man avstyra problemet helt.

Börja med att be dem kontrollera att var kort har femton annorlunda siffror anordnade sedan det system som innefattar hos dej för detta spel, och om någon ej är korrekt att de förändrar dem innan spel börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sej, särskilt med billiga häften.

Följ dessa förslag och du kommer att bli en bra samt kärkommen bingoutropare.

Just nu är det en stor Kundbonuspå detta spelföretag.