Arbitrage betting är en begrepp som inom spel samt vadslagning syftar till att agera säkert, utan att förlora pengar. Man menar att det finns ett sätt att spela sure bets som gör att man kan gå minst 2-10 % avans som standard.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting ses av många nästan mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, eftersom konceptet ger garanterad vinst, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig avans på insatsen per månad går inte att jämföra med någon annan form av penningplacering samt här får man därjämte arbete med sportbetting! Tur har inget med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som skänker garanterad avans. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting också kallas för surebetting, sure betyder bestämd. Inom finansvärlden är arbitrage ett koncept som går ut på att man säljer lågt samt köper högt på ett par olika marknader samtidigt. Man gör en direkt vinst och ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts dold för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord samt bekräftad som investeringsstrategi. Läs mer här

När det innefattar arbitrage betting så «köper samt säljer» man odds och marknaden är ett par konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att bägge lagen vinner. Om de två annorlunda bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med vinst oavsett vilket av lagen som vinner spel. Denna typ av arbitrage situationer erhålla var dag, året om, samt går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man satsa sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket skänker högre odds samt större vinstsummor. En spelbörs kan ibland även heta oddsbörs samt Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en match avslutas får man sin vinst som oftast består av 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Beroende på hur mycket man lirar för kan detta på en månad bliva en liten belopp extrapengar alternativt en ganska stor belopp. Om man ser till att agera på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man därjämte att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att lära sig de basala strategierna kring arbitrage spelande, samt man behöver satsa lite pengar hos ett litet antal annorlunda bookmakers, men man kan börja med hur små eller stora summor man känner att man har råd med. Ett gott direktion är att anträda spela arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hurdan det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på internet, allt från gratis e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com samt alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet runt arbitrage betting och medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för blott ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med balanserad avans vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men tittar på man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten totalt plötsligt väldigt hög. Säg att man lirar på fem matcher om dagen i en månad och att varje spel ger totalt 50 kronor i avans, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En ganska bra belopp extrapengar för bara ett litet antal timmars arbete var vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en fördel om man har ett intresse av att förvärva pengar.