Fördelen med att spela hos BetFred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet BetFred Toolbar och Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som stöder spelare som har svårighet att finna de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare skilda frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor får en spelare skilda förslag på diverse matcher och odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en hemsida som erbjuder spel på diverse event från många länder världen runt och de kommer i 6 olika språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är mycket simpel och fräsch och gör det genomförbart för spelare att finna det de söker enkelt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som mål att erbjuda sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event på den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som BetFred erbjuder finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från diverse Europeiska länder. BetFred erbjuder dessutom sina kunder goda odds på olika matcher från både lokala samt mindre ligor.

Börja spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det endast att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några få minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man därnäst kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många metoder att genomföra en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver stöd alternativt söker ytterligare information, finns BetFred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem genom mejl eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är däremot endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen till spel hos BetFred bestäms efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos BetFred finns även en gräns för den summa man kan vinna per dag samt vecka och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred innebär att man kan få del av flertalet olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige samt Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Click here.

En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan också ta del av är deras stöd vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning på nätet.