Lay odds är i antonym till vad många antagligen skulle tro, ett sätt att vadslå om vem som ska förlora ett spel. Det kan bevilja lite negativt laddat att satsa på förloraren, men det är ett lika giltigt fason att satsa som vilket övrigt som helst. Om man känner att det är enklare att satsa pengar på vem som skall gå miste en match så är lay odds sättet för en att satsa.

Säg att Barcelona spelar mot Milan samt du känner att förloraren i detta spel blir Milan, då kan du investera pengar på denna utkomst. Du spelar lay odds på Milan och om Barcelona vinner, eller det blir lika, så vinner du ditt vad, för inte i något av dessa ett par fall så vann Milan, vilket var vad du förutspådde med ditt vad.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Motsatsen till lay odds är back odds, vilket givetvis då innebära att man satsar pengar på vilket författning som ska vinna en match. Där är vinstchansen något snävare eftersom det lag man spelar på måste ta hem segern. Blir matchen jämn så står man utan avans. Man kan begagna sig av lay odds även i olika spelsystem som t ex arbitrage spel (sure bets). Ledande sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com, båda är gratis.

Att satsa på nätet är idag mer uppskattat än någonsin. Spelsajterna blir fler samt bättre för var månad som går, Konkurrensen om spelarna är enorm, så det innefattar för de stora aktörerna att hela tiden hålla sig uppdaterade med de allra senaste tjänsterna för att behålla samt rekrytera ny spelfantaster. Sverige ligger i framkant vad det gäller spel och spelutveckling i världen.

Det finns emellertid ett nytt sätt att satsa, som har blivit en konkurrent till de väletablerade spelsajterna – Spelbörsar. Om du spelar via en spelbörs så ökar oddsen och därmed vinstsummorna, vilket givetvis lockar spelare.

I spelintustrin cirkulerar oerhört mycket pengar samt varje dag blir människor rika på spel. Samtidigt är det emellertid en hel del som drabbas av motsatta besvär med spelberoende samt ekonomiska svårigheter som effekt. Var ansvarsfullt spelbolag har aktiva insatser mot spelberoende, men trots det är det självklart en hel del personer som faller i gliporna. Läs mer här

Ett spelberoende kan vara precis lika förödande för en människa som vilket övrigt tungt avhängig som helst. Ogenomtänkta lån för att kunna satsa leder till svåra ekonomiska problem som i sin tur kan försöra relationer samt social status. Det kan därjämte gå riktigt snabbt.

Spelberoende är en sjukdom, obotlig och vidrig. Obotlig – man kan sluta spela och inte mer. Därför skall man se till att inte riskera att bli sjuk.

Att satsa är dramatisk samt skänker vardagen en ytterligare krydda. Tanken att man kanske blir förmögen just idag är kittlande. Detta ska man kunna njuta av och för att kunna göra det så har man själv det yttersta ansvaret att spela med förstånd. Kanske sätter man av en väl avvägd belopp att satsa för per vecka samt stå sig sig till den, eller så begränsar man sig på annat sätt.

Att satsa genom lay odds kan man göra på alla möjliga sporter, allt från fotboll till hästar, tennis samt golf, så länge spelsajten man lirar på erbjuder tjänsten. I enkla ord så innebär lay odds att man spelar på den man tror kommer att förlora och så länge den man har satsat på förlorar så spelar det ingen roll hur de andra utkomsterna ser ut. Lay odds, alternativt att spela på förloraren, är knepigare ju fler lag det finns i idrotten man väljer.