Paf har funnits tillgängligt via nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Förutom att tillhandahålla sina spelare en lång rad av många underhållande vadslagningsalternativ, är de också kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en rejäl andel för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. För mer info: Här.

Paf

PAF startades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare åtskilliga olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man flera olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett rejält utbud av flera vadslagningsgränser för olika sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och detta är lätt och kan genomföras genom olika metoder. Bland annat kan man tillämpa sig av diverse betalningsmetoder via webben såsom Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig av MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som vanligtvis gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del av och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare upplysning om Paf, olika sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla och framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som ges chans att ta del utav deras bettingsalternativ.