I kasinon som man bland andra finner i spelstaden Las Vegas, händer det ofta att spelare väljer att fylla upp en ask med mynt och sedan drar sig till en speciell spelautomat, oftast handlar det om så kallade enarmade banditer som man kan finna i stora mängder därjämte varan.


Klicka på mats Wilander för att spela slot på Expekt spelautomater

En enarmad bandit spelmaskin är en perfekt underhållning för ett gäng vänner som vill hänga och agera. Det är bara att slå sig ner på en stol bredvid varan samt avvika i hävarmen på sin slot apparat.

Ett spel av enarmade banditen går helt lätt ut på att man som lirare lägger in ett mynt i en spel automat samt därefter drar i en hävarm som befinner sig på sidan.

När hävarmen dras börjar flertal symboler att rotera, tills att de slutligen stannar upp samt om man som lirare har turen att få samma symboler på rad när den väl har stannat vinner man en vinst.

Enarmad bandit spelautomat

Enarmade banditen är en snabb och kul spel maskin som skapades redan under år 1895 av en jänkare som hette Charles August Fey. Denna spel maskin fick namnet enarmade banditen när Charles bestämde sig för att anordna så att de som spelade skulle få en direkt utbetalning.

Detta var något totalt nytt för personer som valde att agera denna spel automat samt de var förvånade när de förlorade och ingen utbetalning skedde, vilket gav namnet ”one armed bandits” enarmade banditer.

Agera en spel maskin via online
Att agera en valfri spel automat som en enarmad bandit är även genomförbart via webben nuförtiden, tack vare den tekniska utvecklingen som skett i världen.

Sedan det blev genomförbart att spela annorlunda spel som poker, livebetting samt en enarmad buse online har både spelutbudet och också antalet spelbolag som lanserar sin blad via internet ökat. Numera kan man finna flertal annorlunda spelbolag på webben som medger en att agera via deras sajt samt vinna stora belopp.

Vissa offererar sina lirare också annorlunda bonusar som kan tas gentemot när man t. ex. registrerar sej samt kreerar ett spelkonto på deras sajt.

För att finna de spelbolag som finns på webben samt erbjuder en bland andra ett stort utbud av enarmade banditen alternativt även kallad slot, kan man t. ex. söka runt genom en sökmotor som Google. Man kommer då att få en lång lista på vilka spelbolag som finns tillgängliga och därefter är det blott att välja en som intresserar en mest. Ett litet antal av de mest kända just nu på internet är bland annat ComeOn, Betbet samt Mr. Green.

Valet av det rätta spelbolaget online för att spela slot

Innan man väljer ett spelbolag på internet för att bland andra agera slot bör man först undersöka en del om vad de t. ex. har att offerera sina kunder.

Man bör bland annat undersöka vad för bonusar de offererar, hur stort deras sortiment på exakt det spel som man gillar är som en t. ex. enarmad buse och vad för betalningssätt de godkänner när man vill göra sin första insättning för att anträda agera. Klicka här för mer detaljer

Spela slot på valfri spelautomat behagligt genom internet när som helst under dygnet.