I kasinon som man bland andra finner i spelstaden Las Vegas, händer det ofta att lirare väljer att fylla upp en burk med mynt och sedan drar sig till en speciell spelautomat, mestadels handlar det om så kallade enarmade banditer som man kan hitta i stora mängder därjämte varan.


Klicka på mats Wilander för att spela slot på Expekt spelautomater

En enarmad slotmaskin spelmaskin är en perfekt nöje för ett gäng kompisar som vill umgås samt agera. Det är bara att sätta sig på en stol därjämte varan och dra i hävarmen på sin slot maskin.

Ett spel av enarmade banditen finns helt lätt ut på att man som spelare lägger in ett peng i en spel maskin och därnäst drar i en hävarm stadd på sidan.

När hävarmen dras börjar flera symboler att rotera, tills att de slutligen stannar upp samt om man som spelare har turen att få samma symboler på rad när den antagligen har stannat vinner man en vinst.

Enarmad bandit spelautomat

Enarmade banditen är en flink samt underhållande spel maskin som skapades redan under år 1895 av en amerikan som hette Charles August Fey. Denna spel automat fick namnet enarmade banditen när Charles bestämde sig för att fixa så att de som spelade skulle få en direkt utbetalning.

Detta var något helt nytt för personer som valde att spela denna spel maskin och de var förvånade när de förlorade och noll utbetalning skedde, vilket gav namnet ”one armed bandits” enarmade banditer.

Spela en spel automat genom internet
Att agera en valfri spel maskin som en enarmad buse är också genomförbart via nätet numera, tack vare den tekniska utvecklingen som skett i världen.

Sedan det blev genomförbart att spela annorlunda spel såsom poker, livebetting samt en enarmad bandit på webben har både spelutbudet och också antalet spelbolag som lanserar sin blad genom nätet ökat. Nuförtiden kan man hitta flera olika spelbolag på internet som medger en att spela via deras sajt samt vinna stora belopp.

Vissa offererar sina spelare även olika bonusar som kan tas gentemot när man t. ex. registrerar sig samt kreerar ett spelkonto på deras sajt.

För att hitta de spelbolag som finns på webben samt erbjuder en bland annat ett stort sortiment av enarmade banditen eller även kallad slot, kan man t. ex. söka runt via en sökmotor som Google. Man kommer då att få en lång förteckning på vilka spelbolag som finns tillgängliga samt därnäst är det blott att välja en som intresserar en mest. Ett litet antal av de mest kända just nu på webben är bland annat ComeOn, Betbet och Mr. Green.

Valet av det rätta spelbolaget på internet för att spela slot

Före man väljer ett spelbolag online för att bland andra spela slot bör man främst kolla upp en del om vad de t. ex. har att erbjuda sina besökare.

Man bör bland annat kolla upp vad för bonusar de erbjuder, hur stort deras sortiment på exakt det spel som man gillar är som en t. ex. enarmad bandit samt vad för betalningssätt de godkänner när man vill göra sin första insättning för att anträda spela. Klicka här för mer tips

Spela slot på valfri spelautomat behagligt via online när som helst under dygnet.