En slot maskin är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp alternativt drar i en spak för att få ett mängd hjul att fungera och ta mark på somliga symboler som i somliga kombinationer skänker avans.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets Amerika. Då var spel maskinerna självklart mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spel av samtliga sura förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs online. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medans en speciell art av slot apparat stannar av sig själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot apparat online funkar precis som en fysisk apparat vad gäller insatser, vinster samt kombinationer, men utbudet på nätet är betydligt större samt mer varierat än det som finns i spelhallar – av det uppenbara skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon kroppslig plats alternativt kräver samma art av bidrag.

Vill man agera på en slot apparat, men utan att betala insats eller ha ett litet antal ambitioner att vinna slantar på det, utan mest för att det är festligt, så kan man spela gratis slot spel. Det finns mycket av portaler som offererar avgiftsfri slot, även de största spelsajterna brukar bevilja en agera hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast samt dessutom ett geni på datorer så kan man ta fram egna slot spel samt avyttra till de stora spelbolagen, det är många ungdomars dröm att bli exakt spelkreatörer men konkurrensen är självklart stenhård samt jobbet kräver en fullkomlig del glöd och snillrikhet.

Flera av världen slot apparat älskare fastnar i beroenden, man spelar och lirar samt slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelberoende kan hända nära nog vem som helst, rik som arm, juvenil som gammal samt social som enstöring.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att avstyra att deras spelare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket svårt att skilja avhängig från förtjusning.

För att undvika att hamna i spelberoende så kan man var vecka få en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex föra över en fast belopp slantar till sitt spelkonto var måndag, dessa har man sedan att spela för, men inte mer.

Somliga ser vinster som förbjudna spelpengar, medans andra anser att alla vinster får spelas opp – det beror lite på hur man tittar på sitt spelande. Mer info: På denna sajten
Om spelandet är ren nöje så kan man spela upp sina vinstpengar, men spelar man med fantasier om att vinna slantar, så skall man nog bevilja vinsterna slinka in på sitt privatkonto före de spelas opp.

Att spela slotmaskin spelautomat apparat skall vara roligt, inte en jakt på förmögenhet. Blir man burgen på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk belöning.