En slot automat är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp eller drar i en spak för att få ett mängd hjul att fungera och landa på somliga symboler som i vissa kombinationer skänker avans.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som skapades i 1800-talets USA. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul samt en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spel av samtliga sura förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs online. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning samt medans en speciell typ av slot apparat stannar av sej själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot maskin på webben funkar absolut som en fysisk apparat vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på nätet är betydligt större och mer varierat än det som finns i spelhallar – av det tydliga skälet att virtuella slot spel inte tar upp någon fysisk plats alternativt kräver samma typ av bidrag.

Vill man agera på en slot maskin, men utan att betala insats alternativt inneha ett litet antal ambitioner att vinna pengar på det, utan mest för att det är festligt, så kan man spela gratis slot spel. Det finns mycket av portaler som offererar gratis slot, även de största spelsajterna brukar låta en agera hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast och dessutom ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel samt avyttra till de stora spelbolagen, det är flera ungdomars fantasi att bliva just spelkreatörer men konkurrensen är självklart stenhård och jobbet kräver en hel del passion och snillrikhet.

Många av världen slot maskin älskare fastnar i beroenden, man lirar samt lirar samt slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelberoende kan hända nästan vem som helst, burgen som arm, ung som gammal och sällskaplig som enstöring.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att undvika att deras spelare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket besvärligt att avskilja beroende från entusiasm.

För att undvika att hamna i spelberoende så kan man varje vecka få en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får tillstånd att öka. Man kan t ex bringa över en fast belopp pengar till sitt spelkonto varje måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Somliga tittar på vinster som förbjudna spelpengar, medans andra anser att alla vinster får spelas opp – det beror lite på hurdan man kollar på sitt spelande. Klicka Här för mer info
Om spelandet är ren nöje så kan man spela opp sina vinstpengar, men lirar man med fantasier om att vinna pengar, så ska man egentligen bevilja vinsterna sättas in på sitt privatkonto före de spelas upp.

Att agera slotmaskin spelautomat apparat ska vara roligt, inte en jakt på rikedom. Blir man burgen på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk belöning.