Att skrapa trisslotter är ett stort nöje för de flesta människor. Det som förenar samtliga som gillar att spela trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som drar än endast drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har bestämt sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. En del vill snabbt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar endast precis så att summorna syns i varje ruta, medan ännu en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att vara medveten om att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke kan skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man likväl lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Om man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså massor annorlunda typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag utföra på två olika sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det aningen mer traditionella sättet genom att promenera till ett spelombud och införskaffa fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av personer. Att spela trisslotter lockar dessutom fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt vis så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är även en perfekt present att ge bort. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det utgöra en storvinst så kan det troligen kännas en aning surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Flera par finner stort nöje i att under helgen skrapa trisslotter tillsammans. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt och spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Mer info finns: Här.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.