På gymmet så kan det börja lukta mindre fräscht då det svettas ymnigt och maskiner och redskap samlar på sig svettlukt. Om du använder en luktätare på gymmet så blir det garanterat en bättre stämning.

Det går lättare om du har en rutin. I luktborttagare test får du tips och råd. Det är klart att effekten mattas av om städningen inte sköts.

Det måste du tänka på.

På ett gym så måste det finnas tydliga regler för användare. Det kan vara så enkelt som att torka av maskinen efter användning. Att ställa ut sprayen vid maskinerna brukar vara ett populärt tips. Det minskar behovet av luktätare.

Varje medlem kan då snabbt torka bort svett på säten och handtag efter träning. spraya dän dålig lukt Om man dessutom kan ta med sig en egen handduk så är det ännu bättre. Det är alltid en smart idé att ligga på en handduk istället för direkt på träningsmattan.

Handduken tar upp svett och minskar lukt. Man kan ju ge bort gratis handdukar.

Det är viktigt att få bort röklukten på gymmet. Det finns ju de människor som röker på gymmet. Detta bör förbjudas så att alla som kommer till gymmet får fräsch luft då dörren öppnas.

Personlig hygien är som alltid personlig

spray

När det gäller illaluktande skor och svettiga gymmedlemmar så går det ju inte att tvinga folk att ta bort dålig lukt, men det går att ge tips. Luktborttagare test listar de bästa produkterna.

Man kan till exempel ställa en Svettluktsdödare direkt inne i lokalerna. allt-fraktfritt.se säljer dessutom liknande produkter för golvbrunnar online.

Det är bara att köra igång på en gång. Väljer man Luktstopparen spray är denna hudvänlig, den som vill kan spruta under armarna och hålla svettlukten borta i 10-12 timmar.

Märk luktätare rätt

En luktätare som inte är märkt kan inte användas korrekt. Det bör framgå att luktätaren inte är farlig att använda och att den fungerar både på kläder och redskap.

Det mesta som luktat svett kan behandlas med produkten. Ställ ut sprayen på en strategisk viktig plats så att den kommer till användning.