Svenska lotter kan man inhandla antingen hos spelombuden som finns utspridda över landet eller online. Till exempel spelsajter såsom svenskaspel.se, svenskalotter.se eller bet365. Det finns flera svenska lotter att selektera bland och de kan skifta bland spelsajterna. De svenska lotter som finns tillgängliga hos spelombuden brukar vara av standardsort – Triss samt Tia.

Att spela på svenska lotter är en stadig spänningshöjare i vardagen, oavsett ifall man spelar med hjälp av fysiska svenska lotter, eller på virtuella lotter på webben. En del säger att känslan av att skrapa fram sin vinst genom en «riktig» lott är överlägsen och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler finner att lotterna online ger precis likadan känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett ifall man spelar genom papperslotter eller lotter på internet.

Att spela på svenska lotter genom internet är en marknad som utökas och växer för varenda år som passerar. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för samtliga, när som helst och var som helst. Äldre människor kan i lugn och ro sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en grå stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott online.

Något som är angeläget att komma ihåg när man ger sin in i spelvärlden – oavsett om man håller sig till onlinespel eller avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt sätt – är att spela med måtta. Många människor drabbas lätt av speldjävulen och tappar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till djupa skulder hos både släkt och banker. Man tror lätt att den där vinsten endast är en enda lott ifrån – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter måste vara ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett mycket bra sätt att hålla koll.

De flesta som kontinuerligt spelar på svenska lotter fantiserar såklart om att kamma hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden under 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just precis en tia och är därmed 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel också), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är förhållandevis stor och ganska ofta händer det att man får tillbaka lottpriset. De stora drömvinsterna är däremot inte speciellt många och man måste ha enormt tur för att kamma hem dem. Det kan kännas som att det är en enkel sak att vinna en miljon, men i verkligheten är det väldigt få som gör det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna. Mer info finns: Bara klicka här.

Det förekommer en hel del reklam för att locka oss att köpa svenska lotter. Vissa av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker t.e.x. inte på Triss, som är den populäraste av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».