Ett äpple om dagen funkar Så kan det låta om man frågar någon som inte vet vad c-vitamin är. Det har aldrig varit enklare att få i sig C-vitamin

Alla behöver ju inte ta tillskottet. Men det finns de som verkligen behöver den här skjutsen och du kan bli förvånad då du inser hur viktigt c vitaminet faktiskt är.

C-vitaminets många fördelar

C-vitamin hjälper mot mer än en förkylning. Du kan köpa c-vitamin på hälsokost eller på apoteket. Det finns också att köpa på allt-fraktfritt.sese är ett bra val. Det här är en produkt som du bör ha hemma.

En del menar att vitaminet är bland det viktigaste som finns. Den inneboende kraften är stor.

Om man stressar mycket så kan man ha ett extra behov av vitamin. Vitaminet har så många fördelar att det vore dumt att inte prova.

Idag vet man att c-vitamin kan bryta ned kolesterol.

bästa

C-vitamin är kanon för att ge kroppen gott om antioxidanter

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna. Vad är en antioxidant? En oxidant är en molekyl som motverkar oxidation i cellerna. Kroppen kan ta skada av oxidationen.
Antioxidanter motverkar detta.

Antioxidanter bryter den negativa spiralen. c vitamin barn Med c-vitamin bygger du alltså upp kroppen igen.

Kan man bota alla sjukdomar och åkommor med c-vitamin?

Nej det går inte men om man har ett underskott av c-vitamin så kan man ju fylla på det. Man kan få ett bättre immunsystem. Det kan alltså vara klokt att ha c vitamin pulver därhemma i köksskåpet och att också använda detta regelbundet.