Skona är fina men luktar illa. Det går att få bort fotsvett från skor med en bra sko lukt spray som är till för att neutralisera och behandla skorna. Det är ett vanligt problem. Alla drabbas någon gång av skosvettlukt.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

tar

Det går att få bort dålig lukt utan att tvätta skorna. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Dyra skor är ofta känsliga för vatten men genom att använda Luktstopparen Spray så kommer du runt det problemet. Dessa tar bort all lukt. Sprayen kan inte göra så mycket åt att dina strumpor luktar.

allt-fraktfritt.se säljer flera olika sprayer med många användningsområden. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Med bättre hygien kommer också god lukt

Ibland så kan det vara så att sämre hygien leder till att skor luktar illa då de inte hade behövt göra det. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Tygskor kan tvättas i maskin. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Skon kan dock tappa i färg.

Om du inte vill riskera dina skor så kan du använda sko lukt spray istället. Det är den form av luktborttagning som är mildast.

Använd bara produkter som är säkra för miljön. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Man kan spraya under armarna utan att det irriterar. Eliminerar svettlukt i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor då och då

Om du vill slippa lukt då ska du behandla ofta. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Håll koll på läget. Om det luktar då ska du spraya.

Det är bättre att du får bort dålig lukt i skor innan den blir för intensiv. ta bort fotsvett från skor Om det blir för starkt kan det störa andra. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Du kan ju lukta gott på gymmet också.