Skraplotter online är det nya sättet att testa sin lycka. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad testar vår lycka genom att skrapa skraplotter, vi tänker att det möjligtvis just idag är vår tur – någon gång sker det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har möjlighet att multiplicera sin vinst med en, två alternativt tio gånger. Det finns massa fantastiska vinstvariationer genom Triss skrap, en är att man får anlända till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man startade med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare upplevts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever efter samma budget. Dröm blir till verklighet. Information Skraplotter.

Om man skrapar fram tre rutor innehållandes klöversymboler så är det likaså tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan göra valet att få vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att köpa hos spelombudet, men dessutom online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter online är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra sorter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa genom svenskaspel.se, men det finns idag massor av fristående spelsajter som erbjuder mängder av roliga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, ej blott beträffande svenska skraplotter, utan samtliga varianter av spel. Det är både enkelt och bekvämt att bestyra sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn och lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan uppkomma inne i en spelombudsbutik och risken att man begår felbedömningar är mindre. Genom att onlinespela s får man även veta omedelbart ifall man har vunnit på skraplotter online eller ej.

Att införskaffa en skraplott online är inte dyrare än att lägga pengar på den i butik. Man ges inte riktigt samma känsla av att bevilja den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man slipper en massa övrigt strul och så småningom har man vant sig vid automatiken. Flera tycker till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto genom valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man bedömer att man vill spela för per vecka alternativt månad också väljer man stundtals en skraplott online att spela på.

Det är såklart viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många människor trillar dit när de väl sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det handlar om. Därför är det ett bra råd att ladda sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och sedan göra klart för sig själv att det är denna summa man äger och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och kammar hem miljoner, tänk vilken känsla!