Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Det är ett enkelt sätt att rengöra taket på. Alla kanske inte känner till Jape men de har utvecklat medel som Grönfri och Prickfri.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Den åttaprocentiga lösningen måste spädas ut innan användning.

Du kan försöka att blanda själv också. Du kan köpa lösningen flytande. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. Att spä ut lösningen är ett bra sätt att spara pengar på.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

mossborttagning

De som inte vill blanda själv kan köpa medel som Påväxt-Stopp. Priset är billigare för det medlet. Det kan skilja så mycket som 20 %. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Den 25-procentiga Grönfri Proffs.

Bättre kan det inte bli

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Men du kommer att märka att de ändå fungerar på lite olika sätt beroende på hur du ska använda lösningarna. Vissa produkter är mer koncentrerade.

Viktigt med regelbunden rengöring för goda resultat

Grön fri är värd vad den kostar. taktvätt Prickfri ska ju hjälpa dig med städningen. Det blir fint vare gång.

Du måste komma ihåg att rengöra ofta. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Städningen blir lättare då.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Du får koncentrat när du handlar Grönfri och Prickfri i affären.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Medlet kan producera viss ånga som kan vara besvärande att andas in. Glasögon som skyddar kan vara bra att ha.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Glöm inte skyddsskorna. Nu vet du hur du ska få bort mossa från hustaket.