Katter är rena djur. Så länga katten sköter sin egen hygien är det noll problem. Men om katten bestämmer sig för att kissa på fel ställe kan du behöva få bort kattkiss lukt.

luktborttagare

Så gör du När du väljer metod ska du välja en saneringsmetod som är säker. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Om du vill vara säker på att få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Du kan exempelvis använda Yokoair. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

Använd den i hemmet eller i bilen. Använd den där katten är. Sprayen kan användas på flera typer av material. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Kaste det inte bara för att det luktar. Genom att använda sprayen så kan du enkelt få bort lukten. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt

Det går att lösa kattkiss-frågan. Att lära katten att kissa på rätt plats är en bra början. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

Om katten kissar i en låda måste du byta sand ofta. Om du vill kan du även spraya luktborttagare direkt mot kattlådan. Med en bra spray så försvinner den skarpa lukten helt och hållet.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Detta särskilt då de inte kastreras. Om katten kissar mycket kan det vara en av orsakerna. spraya dän fotsvett från skor Det går faktiskt att träna katter till en viss gräns.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Nyttja den effektiva sprayen. Du slipper skämmas när det kommer gäster och inomhusluften kommer att bli betydligt bättre.