Att göra egna etiketter har aldrig varit enklare. Du behöver inte leja bort uppdraget. Man måste välja material på rätt sätt. Det är viktigt att tänka på designen också.

Ibland krävs det inte mycket för att det ska se bra ut. Du kan tjäna på att ta hjälp av någon som kan sin sak. Därefter så är det inte så svårt att med en egen etikettdispenser märka varor.

flasketiketter

Lansera produkter och GÖR EGNA ETIKETTER

Du kanske redan har kommit igång med dina etiketter via freelabelmaker.com? Använd klisteretiketter. Du kanske känner dig orolig över resultatet? Det kan se bra ut trots att du GÖR EGNA ETIKETTER.

Om du ska etiketter kartonger så behöver du inte fundera så mycket, det är bara att köra. Då passar etiketter på rulle bra. Om du själv tar kontroll över tillverkningen av etiketterna kan du också styra slutresultatet på ett bättre sätt.

Brother P-touch direkttermoskrivare fixar biffen med minimal ansträngning. Maskinen skriver ut i svart. Billigast, gratis utskriftsprogram och ca 20 olika etikettstorlekar billigast på dustin.

Planera din design av etiketterna noga

Tänk på detta innan du beställer från allt-fraktfritt.se. etikettera Du måste gå igenom den text som ska vara med. Skriv inte ut ett större typsnitt än vad det finns plats på etiketten.

Försök att anpassa designen så att den speglar innehållet på ett bra sätt. Glöm inte bort att lägga in loggan i etiketten också, om du använder en logotyp. Om du har loggan tryckt på kartongen så kanske den inte behöver infogas på etiketten också.

Du kan ta hjälp av andra som utformat etiketter förut. Annonsera via youcruit.se sedan kan du använda frilans finans som factoring-bolag.

Sedan är det bara att skriva ut etiketterna på din Epson7500G etikettskrivare. Om du ska köpa etiketter så är allt-fraktfritt.se stället att vända sig till.

Tänk på att klisteretiketterNA måste sitta fast ordentligt

När du väljer klisteretiketter som är gjorda för olika material så kommer de att sitta som de ska. Etiketten måste sitta stadigt. Då kan det vara svårt att få reda på innehållet.

Att spara in på essentiella material är ingen bra ide. De måste se bra ut och de måste sitta som de ska. Bra etiketter är smidigare att hantera.

Klistra på själv

Att göra egna etiketter är inte svårt alls och du kan applicera dem själv. Ett första steg mot att lyckas är att handla hos allt-fraktfritt.se. De är robusta och ger en applicering som är jämn och snygg.

På runda emballage som flaskor och burkar blir etiketterna helt raka utan att skrynkla och det går mycket snabbare än manuellt.

Samma maskin kan användas om och om igen. Så fort någonting behöver märkas kan du ta fram den.

Därför är maskinen så behändig.

Alla anställda på kontoret kan använda den. Den ser till att produkter märks precis som de ska och att de faktiskt blir snyggare tack vare etiketterna.