Dålig lukt kan besvära många. Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Om du använder Yocoair spray så man du motverka odören. Detta är verkligen en luktborttagare av rang, den döljer snabbt dåliga lukter och är enkel att använda.

ta

Den är dessutom helt naturlig. Ingredienserna är mineralsalt och vatten. Den är så enkel att även barn kan använda den. Barn har ju en tendens att dra till sig lukter. Våra skor och kläder kan också börja lukta om de inte tas hand om på ett korrekt sätt.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Håller lukt borta i 10-12 timmar. Detta är en produkt med livsmedelsgodkända ingredienser.

Få ut full effekt av Yocoair spray

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att använda Yocoair spray. Det är bara att plocka fram flaskan och köra. Med denna luktborttagare kan du även få luften att lukta gott. Inget badrum ska behöva vara utan en luktborttagare.

Spraya direkt i dina kläder. Så enkelt tar du bort svettlukten, genom att spraya. Alla skor går ju faktiskt inte att tvätta. Men sprayen får illaluktande skor att bli neutrala igen utan att förstöra material. Det gynnar alla.

Till svettstinkande hockeyutrustning, som rent praktiskt inte går att tvätta, finns den lite starkare Svettluktsdödaren Spray att få från allt-fraktfritt.och även i vissa sportbutiker.

Ta avstånd från dålig lukt

Det finns ingen anledning att dras med stank. få dän fotsvett från skor En del tycks tro att det är så. Men faktum är att du inte måste slänga dina favoritskor eller vänta på nästa säsong då sonen får nya träningskläder. Det är bara att spraya på med Yocoair spray, Luktstopparen eller Svettluktsdödaren och se fram emot neutral luft.

Kanske tar du bort lukt på andra sätt. Du kanske kör det gamla “kol-i-skon-tricket”. Kolets färg kan komma att föras över till skons material och förstöra det. Du får problem oavsett vilken kolmetod du väljer att använda.

Men om du använder Yocoair spray slipper du problemen. Sprayen fungerar även bra på resande fot. Du kan råka ut för obehagliga lukter såväl på sommaren som på vintern. Många hotellrum luktar dåligt på somrarna de kan du lösa med Yocoair spray.

En liten och behändig luktborttagare

Vissa bilar kan ha speciella lukter. Genom att ta bort sådant som luktar har du kommit långt. En luktfri bil är en bra bil, kom ihåg det.

Om du inte får bukt med lukterna kan du alltid använda sprayen. Det gör att luften blir ren igen. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.