Ta en paus. En stor fördel med kaffekapslar för Dolce Gusto är att du kan laga Cortado kaffe! Rätt kapslar och rätt maskin är allt du behöver.

Alla kan göra kaffe hemma idag. Med kapslar får du alltid samma resultat. En kapsel innehåller oftast en kopp. Du kommer att bli det bästa caféet i stan som serverar Cortado kaffe.

Stor smak i litet format med kaffekapslar för Dolce Gusto

kaffekapslar

Ett bra kaffe i en enda kapsel. Du behöver inte ens köpa egen mjölk. Välj själv om du vill ha skum eller inte i ditt kaffe.

Man har integrerat mjölken i kaffepulvret. Så bra att det nästan är svårt att förstå. Alla vet inte det som du nu vet. Cortado kaffe är ett gott kaffe som det är svårt att misslyckas med!

Hur smakar Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto?

Cortado kaffe är som Macchiato. Det här är i grund och botten en stark espresso som blir mindre stark av att man tillsätter lite mjölk. Visste du att Robusta är en böna som ingår i Cortado kaffe? Det ger en fyllig smak.

Tillsätt mjölk så får du en len smakbild. Kaffekapslar för Dolce Gusto har mjölk. Kapseln gör att kaffet håller längre.

Kaffet som finns i kaffet behåller sin arom. Burkkaffe blir gammalt fortare. Förvänta dig mer med CORADO KAFFE!

Kaffet med ett bra pris

Kapslar från Cortado kaffe har ett lågt pris. Priset är lite högre men kvaliteten är bättre. Många tycker att det är värd kostnaden.

Du slösar inte bort pulvret i onödan. kaffekapslar Balansen blir perfekt. Det blir inte så mycket dyrare.

För stunder då du vill ha riktigt bra kaffe kan du ju också vilja unna dig själv och gäster något som är lite lyxigare. Smaken blir rätt med kaffekapslar för Dolce Gusto.