När du vill undvika det vita sockret så kan det vara svårt att hitta alternativ till det som normalt sett gör dig så glad. Bara för att du vet att godis och läsk inte är så bra för dig så betyder det ju inte att du inte längre vill ha något alls. Det finns alternativ.

Du kan till exempel dricka sockerfri läsk och fortsatt ha känslan av att det är sött. Det finns produkter som du kan välja. Om du har en egen läskmaskin har du i praktiken obegränsad tillgång till läsk.

En läskmaskin kan göra litervis av sockerfri läsk

Med en läskmaskin blir du din egen bryggare. Använd den en gång och upplev hur enkelt det är. Koncentrat finns för Sockerdricka och Cola Zero.

cola

Det är enkelt att göra eget bordsvatten. Det är inte samma sak som läsk. Vatten med smak blir liksom roligare på något vis.

Du kan lära dina barn att göra egen läsk. Det gör gott i kropp och själ. Du vet precis vad läsken innehåller.

Testa något nytt

Det finns en rad olika läskkoncentrat som fungerar mycket bra för den som vill ha sockerfri läsk. Att hitta rätt kan vara svårt.

Essensernas låga pris gör att du kan köpa fler. Överlägset bästa märket är Aromhuset och det finns on-line på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Du får en läsk helt utan socker och till lågt pris. Läsken är alltid nygjord. Butiksläsken håller inte kolsyran särskilt länge. Men med en läskmaskin håller sig drickat bubbligt längre.

Du gör och dricker läsken nygjord. sodastream smaker Du kan servera färsk läsk till alla som vill ha. Alla får sin smak.

Mindre söt läsk

Att göra egen läsk skänker större frihet. Om du vill ha smaken mildare kan du spä ut den.

Indian Tonic är en mycket stark drinkmix som blandas med gin och ibland med vodka. Du får en mildare smak om du tillsätter Sockerdricka.

Men man kan använda halv dosering Indian Tonic läskkoncentrat och blanda läsk. Den läsken påminner lite om Grape Tonic och är bitter i smaken. Du kommer att få uppleva smaker som du aldrig känt förr.

Fyll på där hemma.

Föreställ dig att den SOCKERFRIA LÄSKEN skulle ta slut när du vill ha den, det är inte kul. Du bör ha flera koncentrat redo. Då kommer du att ha drycken som du behöver för att orka dig igenom en lång dag då du vill återgå till det vita sockret för att snabbt bli piggare. Du blir gladare utan socker.