Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

yocoairs

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Du kan prova dig fram genom att lägga upp det på olika sätt. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Om du inte ser upp kan de bli ledsna. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Du kan försöka att linda in det. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Eller så erbjuder du den flaska som du är klar med för att snabbare bli av med problemet.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Luktstopparen kan råda bot på det hela. Den kan användas på hela kroppen.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Det är viktigt att tänka på andra. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. I ditt hem får sprayen många användningsområden.

Det är viktigt att vara försiktig. Men vid vissa tillfällen måste du göra något. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. få bort fotsvett
Det är viktigt att verkligen ha koll på vem som lyssnar. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Produkter är säker att använda.

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Den måste också vara säker att använda för människor. Det behöver den heller inte vara med dagens smarta alternativ. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.