När en produkt har paketerats så behövs det märkning. Flasketiketter visar namn, innehåll och de har streckkod vilket gör det enklare att sälja vidare. Produkten måste oftast märkas upp och då är det bara klistermärken som fungerar.

KÖP rätt sorts ETIKETTER. Det här betyder att du faktiskt kan sköta märkning av produkt på plats. Varför blanda in tryckeriet när du kan göra jobbet själv?

Det finns ett KLISTERMÄRKE för alla situationer

Det är viktigt att klistermärken håller rätt kvalitet. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Etiketterna är smidiga att använda och du producerar inte mer än du behöver.

Färgutskrifter i högblank fotokvalitet gör man med en Epson7500G. Produkten lönar sig snabbt. Med bra märkning kan du sälja fler produkter.
Direkttermoskrivare Brother P-Touch levererar kvalitet. Hos dustin.se kan du handla hem alla etiketter online.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Du måste välja en design som du kan stå för. Om det ser amatörmässigt ut så kanske folk börjar undra vad det hela ska föreställa. Men om allt ser ut som det ska så finns det inga problem.

Om etiketten sitter kvar på produkten gör den större nytta

etiketteringsmaskin

Det vore ju dumt om märkningen lossnade från flaskan i kylskåpet. Klistermärken lossnar inte i första taget. Etiketter och glas är inte det lättaste.

Etiketter finns att köpa på rulle. Etiketten och produkten stämmer väl överens. De klarar olika färger bättre.

Sätt etiketterna där de syns bäst

När det blir dags att märka produkter så går det alltså att använda en etikettskrivare och trycka ut klistermärken på plats. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Alla kan lära sig att göra det.

I och med att det inte behöver vara komplicerat att själv trycka ut etiketter och applicera så kan företag klara detta i större utsträckning än vad de tror. Du tjänar in tid.

Genom att skriva ut mindre kvantiteter kan du anpassa produktionen och göra snabba ändringar. Speciellt om man vill ha alla på samma etikettrulle. Om man ska köpa etiketter från ett tryckeri så kan den här typen av krav leda till att det blir väldigt dyrt.

Med en egen etikettmaskin och etiketter som håller hög kvalitet så får man fina resultat. Då kan man hålla deadlines. Om det blir extra stressigt kan man ta in extra personal.

Man kan lära alla att använda märkprodukter. Det gör att allt fler företag klarar etiketteringen själv.