Du kanske redan känner till askorbinsyra? Fungerar det verkligen? Det går men man får bättre effekt med en kemisk blekning än med en askorbinsyra.

mest

Om du har känsligare hår måste du vara försiktig

Om det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan ju köpa askorbinsyra om man bara vill ändra nyanserna lite.

Färgningsmedel sliter mer på håret än vad askorbinsyra gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

När du får grönt hår

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det bero på olika saker. Klorvatten har oftast en inverkan på håret som gör att det blir grönt. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Vad är c-vitamin? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Många vill ha vacker hy

Det går utmärkt att behandla sin hy med c-vitamin. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du sminkar dig. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.Du kan även använda askorbinsyra invärtes.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. Användningsområdena är många. c vitamin barn Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Om den är gul så är det bara att kasta. Den kostar inte mycket pengar.