Såpbubblor förundrar och underhåller vuxna såväl som barn. Med glycerin så kan du göra större bubblor än vad du kan med diskmedel.

Glycerin är ett riktigt vardagsämne. I vin är det glycerin som ger fylligheten.

köpa

Hur säkert är glycerol?

Glycerol är en alkohol som finns i fetter. Glycerol finns även i naturen.

Den svenska apotekaren CW Scheele upptäckte tidigt fördelarna med glycerin.

Du kan antingen framställa glycerinet på syntetisk eller vegetabilisk väg.

Allt-frakfritt.se säljer glycerin.se eller på ett lokalt apotek. Du kan ju brygga hemma med hjälp av glycerinet också.se.

Det här är en produkt som är rätt bra att ha hemma för dagar då man behöver lite naturlig och rolig underhållning till de små.

Så gör du hemmagjorda stora såpbubblor med glycerol

Du får till större bubblor med glycerol. vegetabiliskt glycerin köpa Det krävs bara få ingredienser som vatten och socker. När du blandat alltsammans är det klart.

Vissa väljer att göra egna ramar. Det kan man använda, enkelt. Sedan för du redskapet fram och tillbaka för att skapa bubblor.

Såpbubblor kan ju produceras överallt. Man kan rentav göra bubblorna med armar och händer genom att tvåla överkroppen med glycerinlösningen eller helt vanlig duschkräm med hög glycerinhalt.

Man kan vara hur kreativ man vill. Prova också glycerinrik tvål.

Är glycerin farligt?

Den som undrar “är glycerin farligt?Bör ta sig en ny funderare. Det är inte farligt i flaskor. Men om man har salpetersyra hemma bör de hållas åtskilda.

Om de båda ämnena blandas uppstår nitroglycerin. Det blir en fin explosion av det om man tappar det i backen. Det ska man inte prova hemma direkt.