Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Det här måste du ta hand om i god tid. Ha framförhållning.

kolsyremaskin

 

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Du får en god smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Var förberedd. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du måste inte ha kylen full av läsk.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Mycket stark smak, man kan ta häften Indian Tonic och hälften sockerfri Sockerdricka så blir det i styrka som Grapetonic.

Barn måste dricka alkoholfritt

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med kemiska sötningsmedel som acesulfam, det gör inte Aromhuset.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB och Rusta säljer dem. Kolla efter jippopris, ibland är kolsyran nerre i 29-39 kr.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Du kan kombinera lite som du vill. Efter en tid blir du mer smaksäker. Du kan också googla efter tips.

En riktig törstsläkare är att ta 3 droppar eterisk olja till 1 liter kolsyrat vatten samt en mastked pressad lime eller citron. Det blir starkt som en läsk. Citronolja, apelsinolja, limeolja eller manadarinolja fungerar alla bra.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Mixa smaker fritt. Det är enkelt att få rätt smak. gin och grape tonic Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du kan bygga ett eget sortiment. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Groggen kan flöda fritt. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.