Den som älskar cappuccino vill ha drycken ofta och inte bara på restaurang till dyra pengar. Det har aldrig varit enklare att göra gott kaffe hemma med Dolce Gusto kaffekapslar. Prova dig fram.

kapslar

Du behöver bara hälla vatten i vattentanken och sätta i kaffekapseln i maskinen. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Helfestligt.

Följ instruktionerna till Dolce Gusto kaffekapslar

Läs instruktionerna. Kanske finns kapselmaskinen på nätet. Du ska placera kaffekapseln på rätt plats och det måste givetvis vara en kapsel gjord för Dolce Gusto från Nescafe.

När kapseln sitter på plats och du har rätt mängd vatten i tanken ska du trycka på knappen för att köra igång bryggningen. Många gånger är det vattnet som är hemligheten. Kall dryck går också bra att göra.

När bryggningen är klar ska du plocka ur din kapsel till Dolce Gusto och kasta den. Förpackningarna är av engångsbruk. Så är det.

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Mjölken följer med.

En Cappuccino maskin kan göra bara cappuccino ändå. Smakupplevelsen är en helt annan.

Här köper du maskinen. espresso kapslar

Oavsett om du vill göra Dolce Gusto espresso eller cappuccino kan du köpa kaffekapslar till maskinen i butiker som säljer kapslar kaffe. Beställ rätt typ av Dolce Gusto kaffekapslar.

Om du får rätt passform kommer det att fungera så kolla en gång till att det verkligen står att kapslarna är för en kaffemaskin Dolce Gusto. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Du ska inte vara allt för snål heller. Din lokala affär har säkert någon sort.