I jul vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

sodastreamer

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Köp rätt flaska och du är igång. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak ger ännu fler liter.

Så använder du smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. De innehåller 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmustkoncentrat De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova olika smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.