En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Om du vill göra egen läsk kan du köpa en läskmaskin. allt-fraktfritt.se säljer bra fabrikat.

Kolsyra som bubblar på precis rätt sätt

citron-lime

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Det mest centrala är ljud och smak. Du har kanske sett hur läskreklam på tv ser ut?

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Det är fullt tillåtet att dricka läsk varje dag. Du får billiga läskkostnader. Köp smaken av fruktsoda.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Du kan prova alla essenser. Just nu är julmustsmaken populär. Nu kan du göra egen läsk på dina villkor. Nybryggt must när du vill.

Är det en fruktsoda-dag idag? Du köper den som läskkoncentrat och så kan du använda med Sodastream eller annan maskin. Testa och se vad som fungerar.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Läsk är bara en av alla de varianter som du kan skapa. En svagare smak ger mindre socker.

Sött som läsk

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Du kan få den att smaka godare. Du kan göra fruktsoda med betydligt mindre socker. Det är bra!

Du kan skapa ordentliga smakkombinationer om du vet vad du gör. Men koncentratet måste vara av hög kvalitet.

Stora aktörer som AGA använder sötningsmedel i sina produkter. Upplevelsen kanske var så dålig att man väljer att inte köpa flera gånger. Men när du köper läskkoncentrat från Aromhuset kan du vara säker på att det smakar på rätt sätt. allt-fraktfritt.se säljer produkterna.

Välj rätt smak för rätt tillfälle. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Kan du bjuda andra på din hemmagjorda dricka?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Skäms inte för flaskan. Faktum är att många tycker att det är riktigt kul med egen läsk. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Kanske finns det en smak som föredras. Kanske har du den smaken hemma och kan bjuda på den. Du blir en värd som inte liknar andra.

Ha alltid din favoritläsk hemma. fruktsoda Det kommer du att gilla. Det är ingen risk att du vill byta.