Undrar du vad glycerin är?På webben finns det mycket information om ämnet. Glycerinet är en sorts alkohol som finns naturligt i fetter. Det är Glycerin (Glycerol) som ger vin dess fyllighet, men det förekommer i andra livsmedel också.

Du har kanske hört talas om glycerol som är ett annat namn för samma sak och som bland annat används inom fitness-industrin för att man ser att det ger en viss effekt på trycket i musklerna. Men det är inte bara muskelknuttar som är intresserade av vegetabilisk glycerin.

Glycerol har väldigt många användningsområden

Glycerol säljs på apoteket, men dock i mindre doser. De flesta köper dock glycerol på webben idag.se eller allt-fraktfritt.De säljer billigare. Leta efter livsmedelsgodkänt glycerin.

Köp glycerol i burk eller tub.

Du kan till och med få bort fläckar med glycerin. köpa glycerin olja Som andra fläckborttagare måste du förbehandla någon timme innan du tvättar. Det rekommenderas att du behandlar några timmar innan.

Man kan också använda det till hobby. Prova till exempel att göra en snöglob. Många minns säkert barndomen där man blåste såpbubblor, om du blandar i glycerinet får du större bubblor. Det tar det hela till en ny nivå!

Det ska användas med försiktighet.

Glycerinet finns naturligt i människokroppen och används i till exempel hudvårdsprodukter. Läs på baksidan av din hudvårdsprodukt, kanske hittar du ingrediensen där.

Om du vill få ökad muskeleffekt kan du kombinera glycerin med andra produkter. De finns användare som rapporterat att de har fått magont av produkten. Du kanske hellre vill köpa fitness-produkter som innehåller glycerolen?

Om du ska äta glycerol gäller det att produkten är säker att äta. Köp endast produkter som är säkra att äta och inte skadliga.

Hemmagjord hudvård som fungerar

köpa

Om du gillar hudvård så kan du använda glycerin för att göra egna produkter. Du kan välja på att köpa dyra märkesprodukter eller att göra egna varianter som fungerar minst lika bra. Om det inte funkar som du tänkt så kan du använda det till att ta bort fläckar med istället.