Fotsvett är ett vanligt problem för många, speciellt under vintertider när det är svårt att kontinuerligt vädra fötterna. Vissa upplever även lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som bildas när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

luktborttagare

Du behöver dock inte känna dig generad över fötter som doftar av svett från fötterna, det är trots allt en naturlig del av livet. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att använda en spray som är speciellt utformad för detta ändamål. Sprejen kommer att se till att skorna inte längre luktar illa|Genom att använda sprejen kommer skorna att bli fräsch|Sprejen kommer att eliminera den oönskade doften från skon.

På allt-fraktfritt.se hittar du 2 produkter för att ta bort doft, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det kan självklart finnas äldre skor som är så utslitna och smutsiga att ingen behandling kommer att göra någon skillnad.

Det är viktigt att inte skämmas över svettiga fötter och den dåliga lukten, eftersom det är en naturlig företeelse. För att ta itu med stinkande skor kan du testa att använda en speciell spray som är framtagen för att eliminera dålig lukt.

Du kan hitta två olika sprayer för att ta bort lukt på allt-fraktfritt.se. Den ena är Luktstopparen, som även kan användas som en deodorant under armarna och eliminerar svettlukt i upp till 10-12 timmar.

Det kan dock finnas äldre skor som är så slitna och nedsmutsade att ingen spray kan göra någon skillnad. Men det är möjligt att behandla även dessa skor med en luktborttagare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Allt har en bäst-före-datum, även skor. Bara använd luktborttagningsspray på skor som du fortfarande uppskattar att ha på dig.

Så här kan du bli av med dålig lukt genom att använda en spray mot svettlukt. Det finns olika typer av sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Om du väljer Luktstopparen kan du vara trygg i vetskapen om att den inte utgör någon fara.

Spraya direkt in i skorna som har dålig lukt. Ett enkelt sprut räcker. Vänta en stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen verka. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna av svettlukten.

Det kan finnas diverse omständigheter som medverkar till svettlukt och som inte kan fixas med en spray. Se över vad för slags strumpor du använder. Om du använder strumpor gjorda av 100 % bomull finns det större möjlighet att du slipper lukt. Mer detaljer: På denna sajten

Glöm inte att regelbundet byta strumpor. Det är inte bra att använda samma par i mer än en dag. Vissa byter strumpor flera gånger om dagen, vilket minskar svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter rätt vård. Tar du hand om dem genom att tvätta dem noggrant när du duschar?. Om du har allvarliga problem kan du också spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att illaluktande skor kommer fortsätta lukta om inte fötterna behandlas.