Trisslott – ett ord fullt av så mycket hopp och så många fantasier, för så väldigt många människor. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en sann skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen ständigt relativt nära.

Många har en veckotradition av att införskaffa en trisslott eller två – eventuellt till helgen för att fira av jobbveckan. Andra handlar sin trisslott lite mer sporadiskt. En del letar efter indikationer i vardagen som tyder på att man är förföljd av tur, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.

Att inhandla en trisslott medför inget speciellt stort hål i plånboken, men endast om man begränsar sig till en trisslott ibland. Det finns de som blir smått besatta av att handla trisslotter och för vissa går det riktigt illa. Man ska därför göra upp med sig själv om hur mycket pengar man har för avsikt att spendera på trisslotter varje vecka alternativt månad.

Att skrapa trisslott bör helst ses som ett spännande nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst får man drömma om stovinsterna, att få sitta där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man ska veta att chansen är liten.

Att vinna mindre summor genom sin trisslott är emellertid relativt vanligt och det är inte så sällan som man erhåller sina spelpengar tillbaka. Därutöver kan en extra femhundrig till helgen kännas riktigt fint då och då.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart riktigt, men man fölorar heller inget på att inte spela. Huruvida man är lämpad för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man tycker om spänning samt chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske kommer en dag!

Alla sitter vi nog stundtals och römmer om vad vi skulle uträtta om vi vann en stor summa pengar. Resa? Köpa hus, eller eventuellt en båt? Investera? Betala av skulder? Ge bort pengar? Förnya garderoben..? Fantasier har vi otaliga och det är bra för oss att hålla dem levande. Att skrapa en trisslott mellan varven hjälper en att drömma grandiost.

Det finns en del skilda typer av vinster på trisslotter, inte endast de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor samt klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst medför att man återigen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst under ett visst antal år. Skraplott-tips Klicka Här.

Att vinna 50 000 kronor under 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en vanlig dröm för många. Vem skulle inte vilja dra hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan införskaffa trisslotter via sitt spelombud, alternativt skrapa virtuella lotter genom spelsajter på internet.