Kanske oroar du dig för coronavirus på jobbet? Din arbetsplats kan ge dig skydd mot coronavirus. Alla lovar guld och gröna skogar och det är inte säkert att det fungerar.

Många tror fortfarande att handsprit ger skydd mot coronavirus.

bakteriedödande

Det är en myt. Handspriten tog till och med slut på apoteket. Trots det är vanlig handtvätt en mycket effektivare metod.

Om du vill vara skyddad mot coronavirus så måste du tvätta händerna. Sprit behövs inte. Sprit är för svagt mot vinterkräksjukan.

Du kan få torr hud av handsprit. Spriten tar bort alla naturligt förekommande bakterier. Virusen överlever spriten.

Dina händer kan bli mycket torra. Fettet löses upp. Då kan du få sår och hudproblem. Alkogel innehåller dessutom olika kemikalier.

Den katjoniska handspriten är mycket mildare mot din hy.

Köp en bakteriedödande tvål, det fungerar lika bra. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp handtvål, är mycket viktig oavsett om du vill undvika smitta av Corona eller något annat.

Så enkelt är det att använda en bakteriedödande tvål

Vi får inte glömma bort att tvätta händerna på rätt sätt även på jobbet. Men även om du är bra på handtvätt och aldrig slarvar kan det ju vara så att dina kollegor inte är lika duktiga. Det är på liv och död just nu.

En bakteriedödande tvål är ett bra komplement till handtvätt. desinficering Alla måste hjälpas åt om vi ska kunna lösa detta.

Så enkelt är det att använda antibakteriell spray för ytdesinfektion

Tänk på hur du kan få rätt skydd mot coronavirus, börja gärna med en handtvål. Du måste vara uppmärksam och försiktig. Var extra uppmärksam när du är på jobbet.

Använd gärna den antibakteriell sprayen för att få ett extra skydd. Alla kommer att uppskatta din insats. Den bakteriedödande sprayen är enkelt att ta med.

Många uppskattar det faktum att antibakteriell handdesinfektion nu finns som spray. Så tar du hand om svåra bakterier. Det här kan fungera mycket bra då du köper en produkt som är särskilt till för att ta kål på coronavirus.