Håll rent hemma. Produkter som desinficeringsmedel fungerar mot det mesta. Välj att desinficera med Smittstopp och andra bra val för att hålla dig frisk och säker.

Det spelar egentligen ingen roll vilket medel du använder för att desinficera med, huvudsaken är att det är ett desinficeringsmedel

Numera finns det gott om val för desinfektion online och i vanliga butiker. Många köper handsprit men det är inte att rekommendera. Många får torra händer av att använda handsprit för mycket och ofta.

Prova att desinficera med desinficeringsmedel nästa gång. Smittstopp är en antibakteriell tvål som är mild att använda men mycket effektiv. Det är bättre att tvätta händerna med tvål och vatten regelbundet än att sprita.

Det är klart att bra handsprit kan ha sin plats då det inte finns bättre alternativ eller inom sjukvården. Men i ett normalt hem går det att göra mycket mer för hälsan med säkra handdesinfektionsmedel som inte torkar ut eller irriterar huden.

ytdesinfektionsmedel

Låt oss inte glömma bort att handspriten faktiskt kan vara farlig för barn att använda sig av. Smittstopp är ett mycket bättre desinficeringsmedel att använda sig av.

Rena ytor minskar smittspridningen

Detta är desinfektion! Viruset förstörs. Oftast handlar det om virus eller bakterier. Därför är det viktigt att desinficera.

Vi kan använda desinficeringsmedel till andra saker också. Det är också en fördel att använda ytdesinfektionsmedel som ser till att ytor som vi berör ofta är rena och inte källor till smittspridning.

Du kan desinficera med hjälp av spray. Avstå från att torka av ytan. Resultatet blir mycket bättre om du använder papper.

Det är viktigt att hålla rent

Många använder desinficeringsmedel för att desinficera både hemma och på arbetet. Om alla följer samma rutiner så blir det bra.

Torka av handtagen också. Det är ju inte så många okända som rör sig i hemmet. Särskilt om det inte finns barn i hushållet men på jobbet är det här helt klart något att beakta.

Med en bra disinfektionsspray är det enkelt att se till att dörrhandtagen är fria från farliga bakterier och virus som sedan sprids snabbt från hand till hand och vidare till ansikte där det är rätt in i kroppen.

Så använder du desinficeringsmedel

Var noga med vilket medel som du köper. Desinficeringsmedel dödar inte alla bakterier. Sådant som baktericid dödar inte virus alls. Så kan det också vara med handdesinfektion.

Oftast är det så att handspriten inte hjälper så bra i hemmiljö. desinfektionsmedel spray Det är ingen idé att använda handsprit mot förkylning.

Tidigare frånrådde man från att köpa desinfektionssprit som desinficeringsmedel för händerna privat. Det berodde just på att man ansåg att handspriten enbart var för vården där den används med kunskap om precis när och hur den fungerar.

Handspriten har ju alkohol och det är något som faktiskt kan vara farligt. Den antänder lätt. Då är det mycket säkrare med alkoholfri handdesinfektion för hemmabruk.

Köp gärna desinficeringsmedel i bulk

På nätet kan du köpa billigt desinficeringsmedel. Desinfektionsfabriken är ett bra företag inom detta område.

Allt-fraktfritt är en annan bra butik.

Mycket av det desinfektionsmedel som säljs är inte säkert att använda

Desinficeringsmedel måste hålla en hög kvalitet som det fungerar att desinficera med, annars är det ingen ide. Tyvärr har det på senare år blivit så att vissa företag som tar fram medel för desinfektion fuskar lite mer innehåll.

Det här kan ses i desinfektionsmedel test som visar att alla sorter inte gör det jobb som skulle kunna förväntas. Köp bara desinficeringsmedel från kända märken.

Därför är det bättre om du inte använder handsprit. Särskilt inte mot förkylningar.

Grundkonceptet med att hålla händerna rena med tvål (helst bakteriedödande) och vatten förblir det effektivaste. Smittstopp ger dig ett effektivt och bra skydd.

Lär dig den nya vanan så att du kommer ihåg den. Gör rent omkring dig med hjälp av medlet.