Man bör ha bra koncentrat för läsk om man vill se till att smakerna blir goda. Den klassiska smaken Fruktsoda är populär och passar vid alla tillfällen. Den är absolut bland de populäraste smakerna att ha till sin läsk hemma.

dricka

Fruktsoda är så bred i sin smak att det inte finns några tillfällen då man inte kan ha den.

Det finns bara positiva saker med att jämt ha Fruktsoda hemma. Du kan använda den liksom Sprite, 7up och Merry för att dricka som helt vanlig läsk. Det är dessutom perfekt med Fruktsoda om du ska göra en bål.

Vid en fest kan du så slippa kånka flaskor och få en massa mängd bål ändå. Oavsett om du använder Vikingsoda eller är ute efter bra Sodastream essenser kommer Fruktsodan att vara en bra smak att ha redo för fester, fredagsmys eller då det dyker upp gäster med barn som vill ha något gott.

Roligt och nyttigt att göra egen läsk hemma

Eftersom det är roligt med egen läsk hemma är det därför många som har en kolsyremaskin ståendes i köket. Det betyder att det är enkelt att jobba med smakessenser för att få den perfekta läsken.

Smaker för Sodastream är inte alltid perfekta och det är viktigt att tänka på. Koncentraten till läsken behöver hålla bra kvalitet om du ska ha Fruktsoda eller Citron lime. Du kanske föredrar osötat men ändå sött och gott som du kan få då. Det kan ju kännas mer ok att tillåta sig en läsk ibland.

Läskedrycker som både vuxna och barn tycker om

Idag kan familjen enkelt hitta nya favoriter från marknadens utbud. Bland alla klassiker som Grape Tonic, Zero Cola, julmust m.fl. så är Fruktsoda en klar vinnare.

Sedan är det en bra idé att ha en bra variation hemma med smaker som cola för de yngre. Då blir det enkelt att göra bål eller att helt enkelt bjuda på en kall bubblig dryck när andan faller på.

Av alla smakessenser som finns så är Citron lime absolut en att testa.

Ta språnget att experimentera med din kolsyremaskin! sodastream smaker Det kan vara smart att ha andra smaker att variera med sin Fruktsoda. Citron lime är ett exempel på en smak som du ofta kan ta till då du vill att bordsvattnet ska bli till läsk som smakar friskt och gott.

Varför inte passa på att testa nya smaker till ditt läskkoncentrat?

Aromhusets essenser ger t.ex. mer valuta då det räcker till hela 12,5 liter istället för 7-8. Liksom storsäljaren Zero Cola så har Aromhuset zero smaker som smakar som original. Med hjälp av sajten makeslush.com kan du även göra egen sockerfri slush.com.

Ska du beställa hem Fruktsoda så är det en ypperlig idé att även köpa lite variation så att du har alternativ om du behöver groggvirke eller till andra situationer. Våga prova fler smaker, familjen lär uppskatta det!