Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. Möglet har ingen chans mot medel som Grönfri eller Grönfri Proffs och dess verkan.

tak

Det är populära produkter. När du använder Grönfri på rätt sätt kan du se fram emot ett hem där det blir mycket trevligare och säkrare att vistas.

Du kan välja Grönfri eller något annat märke. Det är egentligen inte varumärket som spelar roll. Påväxt-Stopp brukar oftast kunna hålla ett lägre pris. Kolla i närmaste e-butik.

Använd Grönfri överallt

Det spelar ingen roll om du vill genomföra fasadtvätt eller få bort mossa på tak. Rengöringsarbetet går galant.

Använd en högtryckstvätt för att nå upp på taket. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Läs om hur du gör

Gå metodiskt till väga i ditt arbete. Det är inte svårt att förstå varför Grönfri eller Grönfri Proffs säljer så bra.

Grönfri måste spädas ut. En liter Grönfri räcker fem gånger så långt som andra preparat. Grönfri Proffs har andra anvisningar.

Bensaltensid gör så att det fungerar. Den säljs som mycket starkare. Styrkan kan varieras beroende på sammanhanget. Betydligt billigare.

Grönfri Proffs har enligt kemikalieinspektionen 25% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Du kan få ut mer för mindre pengar.

Det skonar miljön på lång sikt.

Städa när du kommer åt

Mossan försvinner inte av sig själv, du måste använda Grönfri för att få jobbet gjort. Det verkar på organismer också.

Mossan kan komma tillbaka då och då. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. ejektorspridare Om du upptäcker problemen i tid så kan du åtgärda dem fortare.

Ibland kan påväxten ha pågått ganska länge. På taket innebär det kanske nya takplattor medan andra ytor i hemmet kan behöva rivas ut.

Klarar du jobbet själv finns det pengar att spara

Om du kan motverka problem med svartmögel och mossa på taket är det klart att det kan innebära besparingar. Att slippa renovera är ju något som kan kännas väldigt bra. Därför finns produkter som Grönfri.