En antibakteriell tvål kan göra underverk. Handsprit hjälper inte mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Klart att du ska ha en bra tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Så använder du bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Alla virus dör ut. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Då måste du börja om igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Om du går ut så ska du använda handskar. Särskilt när det gäller corona.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

desinficera

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Spraya där du finner det lämpligt.

Det finns ingen vits med att överanvända

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Sura ut på nätet och köp hem produkten.