En antibakteriell tvål kan göra underverk. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Det räcker med en bra handtvål. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Plast och corona är ingen bra kombination. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Alla virus dör ut. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Dina händer är smittbärare igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Om du går ut så ska du använda handskar. Särskilt när det gäller corona.

Glöm inte bort handtagen

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Använd produkten där du tycker att det behövs.

handsprit

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Spraya där du finner det lämpligt.

Bruka sparsamt

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Du kan köpa produkterna online.