Ibland kan sannerligen ren tur resultera i ekonomiskt oberoende. Den som lyckas inbringa jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på internet som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Varje dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oavbrutet aktuell tid kvar till nästa dragning.

Varje lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet medför att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas varje dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott genererar utdelning hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut på 30 utbetalningar under 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har varit.

Varje lott utgörs av 5 nummer samt 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren själv väljer. Självfallet går det att välja ihop flera lottbrickor före varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs bara att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir givetvis högre ju fler siffror och bokstäver som blir rätt. På Eurolottos webbsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är nervös för att undgå en dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kolla upp resultat för dragningar. På Eurolottos webbplats finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och se dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får jämt ett kvitto direkt på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att börja att spela hos Eurolotto är någorlunda simpelt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler och villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare via e-post kan man göra sin allra första insättning.

Eurolotto är en väldigt seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet beträffande samtliga insättningar och uttag. Den som vill ha full kontroll över sitt spelande kan genom sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto ges översikt över alla sina transaktioner, insättningar och uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen samtala genom telefon, mejl alternativt chatt. Att därtill registrera sig för nyhetsbrev är ett förträffligt sätt att hålla sig uppdaterad eftersom Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med information om nyheter och kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett företag registrerat på Malta. Det är dotterbolag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär så klart en oerhört lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har ungefär 2000 aktieägare. Klicka här för mer information.

Registrera dig hos Eurolotto du också och ta tillfälle att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.