Nu för tiden lanseras nya spelsajter online på löpande band. Spelmarknaden på nätet är en snabbt ökande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är hård och för att sticka ut gäller det att tillhandahålla både många och höga vinster. Eurolotto är ett casino online som verkligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska bringa vinst och den som kammar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna nummer samt bokstäver för sin lott. Var lott utgörs av fem nummer samt två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som endast har ett nummer rätt vinner sin lott åter. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro och 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får komplett lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därefter kommer den resterande vinsten betalas ut under ytterligare 29 utbetalningar under 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum ungefär en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en ingående vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel utdelning om man har blandat nummer och bokstäver korrekt i sin lottrad. För vinsten före jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro. Mer detaljer På den här sajten.

Dragningarna i lotteriet äger rum varje dag live klockan 20:00 CET. För att kunna delta i samma dags dragning så ska lotterna köpas före 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till nästa dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för kommande dags dragning.

Eurolotto är noga med att poängtera att deras plattform är 100 % säker och trygg. Och registrerade användare kan känna sig säkra med både insättningar samt uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare bör spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. Följaktligen är det möjligt att reglera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är tämligen enkelt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och självklart måste man godta de regler samt villkor som Eurolotto ställer upp. Ifall dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det bara att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Därnäst kan man komma igång och utföra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det möjligen inte går att hitta svar på via Eurolottos webbplats, så är det alltid möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som har öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som till exempel handlar om registrering, insättningar och uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås via telefon, e-post eller live-chatt.