Warning: Illegal string offset 'box_blank' in /home/unixwebh/public_html/vitippar.com/wp-content/plugins/seo-smart-links-business/seo-smart-links-business.php on line 634

I den stundvis gråa och trista vardagen är det inte sällan man drömmer sig bort efter spänning. Spänning som kan leda till otroliga summor pengar är därutöver människor vanligtvis inte främmande för.

Det finns många annorlunda vinstplaner hos annorlunda lotterier – en del bättre än andra. Nyligen har Eurolotto lanserats och kan via sitt lotteri Majestic Millions briljera med en av spelmarknadens mest generösa vinster. Den som lyckas träffa in full lottrad vinner jackpotten på 25 miljoner euro. Det är för de allra flesta en helt otrolig lottvinst och den som vinner den behöver antagligen inte lika ofta klaga över den gråa och trista vardagen.

Det är egentligen inga konstigheter kring lotteriet. Det är som vilket lotteri som helst, men lotterispelaren ges möjlighet att personligen välja siffror och bokstäver. Varje lott innehåller fem nummer samt två bokstäver. Det räcker att matcha ett enda nummer för att det ska bringa utdelning. Eller åtminstone pengarna tillbaka för en lott, som styck kostar 2 euro.

Men många bäckar små leder oftast till större åar som det heter. En annan speciell egenskap för Eurolotto och Majestic Millions är nämligen att var tionde lott ska bringa vinst. Och före varje dragning står det lotterispelaren fritt att välja hur många lotter som ska inhandlas.

Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro och 50 000 euro, och på Eurolottos hemsida finns en tydlig vinstplan som visar vilka olika siffer- och bokstavskombinationer som genererar vinst samt hur mycket. Klicka på denna länk nu för mera info.

Varje dag kl. 20:00 CET hålls en livedragning på Eurolottos hemsida. Den som spelar mycket och besöker hemsidan ofta är behjälpt av den klocka som är integrerad där som hela tiden räknar ner till nästa dragning. Har den passerat 18:00 CET går det dock inte att införskaffa mer lotter för aktuellt dygns dragning. Det går givetvis att handla lotter men då för kommande dygns dragning.

Risken för att missa en dragning är mer eller mindre eliminerade. Dels blir man bekräftad direkt på skärmen när man köpt en lott. Samma bekräftelse skickas dessutom till den angivna e-posten. Och skulle man också undgå en dragning så har man för den saken skull inte missat någon vinstsumma.

En smidig kalender på Eurolottos hemsida håller reda på samtliga dragningar, och det är möjligt att granska resultat bakåt i tiden.

För att komma igång att spela hos Eurolotto och deltaga i Majestic Millions så måste man först och främst ha fyllt 18 år och läst och accepterat de regler och avtal som finns. Man måste förstås också uppge sina uppgifter. När registreringen är godkänd skickas en bekräftelse till den e-postadress man angivit. I det skedet är det sedan möjligt att göra sin allra första insättning.

Eurolottos plattform är mycket lättöverskådlig och informativ, men stundtals uppstår ändå frågor. Det kan till exempel handla om själva spelandet, registrering alternativt utbetalningar. För den skull erbjuder Eurolotto en kundtjänst som har öppet dygnet runt. Med kundtjänsten kan man konversera antingen via telefon, live-chatt alternativt via e-post.

Eurolotto ägs av OTTO Malta Limited som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 44085.