Om du tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på ett litet antal utav de nationella lottodragningarna men snabbt insett att man behöver ha sitt hem i det aktuella landet för att kunna spela och investera på några utav dessa lottodragningarna?

För är du en klok man alternativt brud så slösar du inte dina surt förvärvade pengar på att spela på Svenska Spels Lotto som har något utav de uslaste och sämsta oddsen världen har skådat.

Idag är det så antagligen ordnat tack vare Internet att man behöver ej längre vara resident i landet man spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en lista över 10 lotterier från hela jorden:

1. Lotto 649:

Spel erbjuds i hela Kanada och har jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ungefär 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de mesta andra delar utav världens lotterier är skattefria.

Det innebär att man håller allt som du vinner (Du antagligen måste betala uppbörd i ditt hemland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 utav en brud i Spanien, vilket tillverkar det till det största schablonmässiga lotterivinsten genom tiderna
(Det fanns mesta Powerball besegrare, men de får livränta-betalningar samt ej ett engångsbelopp).
Detta är ett bäst spel att spela för stora slantar.
Oddsen för att träffa jackpotten är ungefär 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i selekterade amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ca 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds utav flera spelföretag bland annat utav OZ lottery och i selekterade amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Max:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som oxå offererar ett spel-i-ett-spel med en bättre möjlighet att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Flera varianter av spelet i somliga amerikanska delstater, men med likartade bra odds, vanligtvis kortare tid än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Kontant For Life:

Terminal spel som erbjuds av många amerikanska delstater och kanadensiska provinser.
Allmänt erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med relativt goda odds för att vinna omkring 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Offererar stora jackpots, vanligen i tiotals miljoner dollarklassen med odds på omkring 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nästan varje världsomspännande lotteri offererar omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det är många varianter av spelet med annorlunda priser och annorlunda odds.

Men den viktigaste punkten för dessa varianter av spel är att man ej behöver avvakta på siffrorna som ska dras för att se om du är en besegrare – du känner till bums.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien oxå detta genom Oz lotterie.com

Rätt så anständiga odds, med ungefär 1-i-8-miljoner, med ganska anständiga priser, ehuru vinsterna ej är så stora. Bra sajt

En sista kommentar till listan.

Flera av spelföretagen erbjuder att man kan provspela helt avgiftsfri, jag registrerade jag på OZ lottery samt fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?