Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto allmän på OceaniaLotteries

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – skänker större jackpots att vinna än samtliga vanliga veckolotto spel inberäknad nationella spel som Oz Lotto samt Powerball.

Det australiska Superdraw händer bara mestadels 7 eller 8 gånger per år – oftast vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar alternativt runt jul och nyår tid.

Medlemmar utav den australiska Lotto Bloc pool skänker delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att finansiera detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan utav Superdraw finns ett annat mycket stort Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – händer bara en gång per år runt jultid och nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner samt innehar också nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken fantastisk avstamp på det nya året skulle det ej vara att få en stor vinst på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nära nog samtliga lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw skänker bättre valuta för pengarna också jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att deltaga är samma som var vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som tillsammans offererar australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland andra.

NSW Lotterier innehar existerat efter att 1931 och ägs utav New South Wales regering.

Var år nästan 1/3 av de slantar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen och över 60% av använda pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en utav de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier har ett samarbete med OzLotteries i ett strategiskt partnerskap som tillåter spelande besökare från hela jorden för att köpa lotter på nätet för nära nog samtliga NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett av de mest respekterade och etablerade online-lotteri säljbolag på internet – kan man kan spela lotteri på internet med NSW lotteri – och det innefattar den australiska Superdraw samt samtliga de övriga veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de mesta nationella lotterispelen som styrs utav regeringarna runt om i världen, skulle du normalt ha behövt att leva i det berörda landet att faktiskt övervara någon utav dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska samt auktoriserade onlineförsäljningen av bit som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de större lotterier från bekvämligheten utav ditt eget bostad, oavsett var i världen man bor.

Detta innefattar alla spel som erbjuds av NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw och Megadraw spel och Oz Lotto och man kan välja dina nummer på Superdraw hemifrån på webben samt handla dina biljetter om man bor i Australien eller någon annanstans i jorden.

utanför Australien och önskar spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto och få en försäkran att spela på nästa att få dragning eller bara vill njuta utav enkelheten samt bekvämligheten att kunna köpa lotter hemifrån i favoritsoffan.