Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto för alla på oz lotteries

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – alternativt Lotteri Superdraw – ger större jackpots att vinna än samtliga vanliga veckolotto spel inberäknad nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw sker blott mestadels 7 alternativt 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar eller runt jul samt nyår tid. För mer info Klick här.

Medlemmar utav den australiska Lotto Bloc pool ger delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan utav Superdraw finns ett andra mycket stort Australia spel – det är Megadraw – som erbjuder ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – händer bara en gång per år runt jul och nyår.

En Megadraw jackpot är allmänt runt $ 30 miljoner samt innehar också nått en häpnadsväckande $ 32 miljoner – vilken fantastisk avstamp på det nya året skulle det inte vara att få en enorm vinst på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna samt ger de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan samtliga lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna också jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna samt kostnaderna för att deltaga är samma som var vecka motsvarande – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som ihop erbjuder australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland andra.

NSW Lotterier har existerat sedan 1931 och ägs av New South Wales regering.

Varje år nära nog 1/3 av de slantar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen och över 60% av använda pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en av de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som medger spelande kunder från hela världen för att inhandla lotter på webben för nära nog samtliga NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett av de mest respekterade och etablerade online-lotteri säljbolag på webben – kan du kan spela lotteri online med NSW lotteri – och det inkluderar den australiska Superdraw därtill samtliga de övriga veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de flesta nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle man normalt få behövt att leva i det berörda landet att minsann övervara någon utav dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska samt auktoriserade onlineförsäljningen av bit som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de mesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget bostad, oavsett var i världen man bor.

Detta gäller alla spel som erbjuds av NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw och Megadraw spel och Oz Lotto samt man kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån på webben och köpa dina biljetter om man bor i Australien alternativt någon annanstans i världen.

utanför Australien samt vill spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto och få en försäkran att spela på nästa tillgängliga dragning eller blott önskar njuta av enkelheten samt bekvämligheten att kunna inhandla lotter hemifrån i favoritsoffan.